Velkommen 30.juni-3.juli 2011! Det er med andre ord  

Nok en flott festival

Tusen takk til dere alle for nok en flott festivalopplevelse!

Fantastisk vær, fantastisk musikk, fantastiske mennesker, fantastisk stemning. Slik kan kanskje festivalen beskrives, for det har vært mange høydepunkter under årets festival. Vi tipper mange av dere allerede har satt av samme uke i 2011, og ønsker dere selvfølgelig hjertelig velkommen tilbake til stedet der Country høres og føles.


Glimrende album fra Rodney

Kritikerroste og Skjåk-aktuelle Rodney Hayden er ute med enda et kjempealbum.

"Tavern of Poets" ble nylig utgitt, til stående ovasjon fra så vel kritikere som musikere. Det sier seg sjøl at dette er bra saker, når stjerner som Robert Earl Keen truer med å gi opp spillinga etter å ha hørt Rodney... Rodney tar selvfølgelig med seg et knippe låter fra sin nyeste utgivelse, i tillegg til de beste låtene fra sine tidligere utgivelser når han kommer til Skjåk.


Plateaktuelle artister
i stor-form

Timinga må ha vært bra. Aldri før har vi hatt så mange plateaktuelle artister på plakaten

Først ut etter at årets programble offentliggjort var Shane Worley, som ga ut suverene "Mister Purified Country" i fjor høst. Rodney Hayden har vi også nevnt, likeens Ove Støylens nye single. Vi vil også anbefale Nashville's ferske album "Better Days", og ikke minst Ernest Ray Everett's "Sky High" som akkurat er lansert.
Som om ikke det skulle være nok, er Kim Carson's nyeste album, "Classic Twang", rett rundt hjørnet.

Vi har hørt gjennom det aller meste, og hva skal vi si? Det må bli WOW! Her er det kjempecountry for enhver smak. Alt fra one-of-a-kind Shane Worley's kjempemessige country/outlaw, via Støylens flotte stemme, solide Nashville, Kim Carson's utrolige Texas countrytwang, til nyere amerikanske countryrytmer fra Ernest Ray Everett's siste album.

Kun få dager igjen...

Det er veldig gledelig å kunne slå fast at det ser ut til at vi treffer minst like mange countryvenner som i fjor.

For alle etternølere minner vi nå om at det er kun få dager igjen av vår online booking for 2010. Mandag 21. juni stenges muligheten til å bestille plass via våre hjemmesider. Husk at du etter den tid må bestille ved å ta direkte kontakt med oss på telefon 90 08 70 38.


20 glimrende artister er klare

Det er en glede å presentere den komplette artistlista for 2010!

Hele 20 flotte countryartister kommer til CountryFestivalen Skjåk 2010. Rodney Hayden, Kim Carson, Shane Worley, Ernest Ray Everett og Pam MacBeth, alle fra USA, headliner årets festival. Men det er også all grunn til å framheve alle de andre artistene.

Sjekk komplett artistliste HER


Flotte konsertopplevelser

Mange minneverdige konserter under årets festival.

Dale Watson leverte som ventet et glimrende C&W-show fra scenen. Helt spesielt var det også å oppleve Ida Jenshus med sitt band. Aldri før har et så stort og et så til de grader lydhørt publikum kommet seg til hovedscenen så tidlig en lørdag. Det var tydelig at det folk hadde kommet for å virkelig nyte musikken til den unge spellemannsprisvinneren. Det er akkurat slik vi vil ha det, og vi ser MER enn gjerne denne gjengen på festivalarenaen flere ganger.


Fin festivalomtale i media

Også pressen er tilfreds med årets Country Festival Skjåk. Les mer på lenkene under.


7.000 på Skjåk-country

Det koker under hatten


Another Kick ass-set fra Dale

Etter en gjesteopptreden sammen med vår egen Harald Thune tidligere på kvelden, ante vi at noe stort var i gjære...

Og Dale Watson sviktet ikke. Med et glimrende sett bestående av rotekte Country, slik vi vil ha den servert, var det umulig å gå hjem fra festivalarenaen med et stort glis om munnen. Dale ER Country på alle måter. Musikken, stilen, være- og snakkemåten. Det er rett og slett The Real Deal hele veien.

 


Ida bergtok en fullsatt kirke

Det var hett fra før under årets countrygospelkonsert, men Ida Jenshus gjorde sitt til at stemningen ble enda varmere.

Etter flotte opptredener med Siver Bjørdal Band, The Rockridge Brothers og Cash On Delivery, satte Ida Jenshus prikken over i'en under kirkekonserten lørdag. Sammen med bandet leverte Ida åtte glimrende låter med høy gåsehudfaktor. Med sin utrolige tilstedeværelse ble publikum bergtatt av et band som hadde en flott kontakt med menigheten.

 

For en fredag!

I skrivende stund er klokka 01.00 natt til lørdag, og for en start vi har vært vitne til!

Rekordfestival er det forlengst, og med glede kan vi slå fast at våre kjære gjester koser seg som aldri før. Stemningen har vært flott. Hva var best fredag, mon tro? Kruttrøyk sin folkelige countryrock, et gledelig nytt møte med hardcore bluegrass'erne Rockridge Brothers, utrolige Cash On Delivery eller Sivert Bjørdal Band som var bedre enn noen gang? Tja - ikke godt å si. Videoer og bilder legges ut med det aller første.
Les alt fra årets festival her.

 

Festen er i gang!

Fullt hus og god stemning i strålende solskinn.

Det er ordene som sier det meste etter at festivalen åpnet torsdag. Med 30% økning av forhåndsbestilte plasser var det tidlig klart at dette kunne bli en rekordfestival. Tilstrømningen torsdag var enorm, og allere tidlig torsdag kveld begynte det å fylles opp på mange av feltene. For eventuelle etternølere kan det dermed være lurt å ta en telefon for å sjekke mulighetene for plass på festivalcampen.
Ring 61 21 42 64. Vi minner også om at vår online booking naturlig nok nå er stengt. Ma er det kun vår servicetelefon som gjelder.
Flere nyheter finner du her.

 

Artistene er i toppform:
Dale Watson med ny plate - topp anmeldelser!

Ferske konsert- og plateanmeldelser sier sitt: årets artister er i toppform foran festivalen i Skjåk.

Dale Watson har med seg sin brennferske "The Truckin' sessions - volume 2" under armen. Plata har høstet flotte anmeldelser. Hør bare her: "another kick-ass set of signature originals. The perfect driving and/or dancing record".
Les mer her.

Flere nyheter finner du her.